L'Espai AFA

L'ESPAI de treball

Dins l'Associació de Famílies d'alumnes ens Organitzem per àrees o comissions de treball.

Objectiu: treballar aspectes des de l'associació que ens vinculen a l'escola en grups petits de persones que estan interessades en potenciar aquesta àrea dins la comunitat de l'escola i vetllar pel seu funcionament òptim.

Cada àrea té un portant veu dins la Junta i n'és vocal de la mateixa amb veu i vot.

Cada àrea mantindrà contacte amb la Junta (amb un vocal) i podrà comunicar-se amb la comissió de l'escola que treballi la mateixa àrea amb l'objectiu d'aportar la visió, opinió, i participació de l'AMPA i per tant de les famílies en els projectes de l'escola, i la comunicació tant important pel bon funcionament de l'escola globalment. 

Les àrees o comissions, participen en projectes diferents i en ocasions s'entrecreuen objectius i per aquest motiu és molt important relacionar-se dins la pròpia Junta de l'associació.

Per poder fer un correcte seguiment de les publicacions de dates especials, reunions i trobades de grup en les quals hi volgueu o hi tingueu un interès en participar, us recomanem a tots i totes subscriure-us al bloc! (pestanya dreta)

Descobreix les àrees de treball clicant a les pestanyes...

Lloc i hora de trobades: Tardes Espai Associació Famílies d'alumnes de l'Escola Aqua Alba
Acollida dels petits: segons horari de trobada, sempre que sigui possible i en horari consensuat amb responsable d'acolliment.

Les Reunions de Junta s'estableixen un cop al mes, en divendres al vespre. Els socis i sòcies poden participar-hi previ avís a la Junta per correu electrònic.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada