CASALS I LUDOESPAIS

CASAL D'ESTIU 2020 a Gualba!

Hem pogut fer un Casal que acaba aquesta setmana amb somriures i emocions!

Gràcies a tothom que hi ha participat i per la confiança! 

Per la baixa quasi nul.la inscripció s'ha anul.lat el d'Agost i Setembre! Així mateix des de l'AMPA, creiem que per seguretat d'inici de curs, afavoreix que no es realitzi. 

Ens veiem a l'escola al Setembre!Inscripcions fins dilluns 15 juny!

Benvolgudes Famílies, des de L'Ampa i l'Ajuntament de Gualba fa setmanes que estem posant fil a l’agulla al casal d’enguany.  La situació actual, és extraordinària en tots els sentits, i és per això que el casal estarà sempre condicionat i lligat pel Govern, pel Departament de Salut com el de Joventut, com no pot ser d'altra manera.
Per un "estiu desconfinat" i amb seguretat, fem que els infants puguin disfrutar del lleure, una setmana, dues, alternes, o tot l'estiu!
Agraïm la confiança en nosaltres i us facilitem tota la informació necessària per poder formalitzar la inscripció. Tota la informació que ens envieu serà recollida telemàticament per formulari i per correu.

Informació del Casal vinculades a les activitats, organització de les mesures de seguretat i preus. (Info CASAL molt important) Baixa'l
 • Els Preus s'han vist modificats després del sondeig efectuat, tanmateix, si hi ha un INCREMENT d'inscripcions el preu es podrà veure reduït i s'informarà i aplicarà abans d'efectuar l'últim pagament final.
 • El pagament s'efectuarà per transferència bancària o ingrés a l'AMPA (IBAN: ES8121000044350200645039). 
 • El 50% del cost del casal haurà de ser abonat abans d'iniciar i la resta durant la última setmana de realització de l'activitat. En cas de problemes contacteu amb l'AMPA. 
 • Si no hi ha un mínim de 6 alumnes la mateixa setmana no es pot oferir l'espai de dinar ni el de tarda. 
 • Vídeo des de Més Temps Lliure del funcionament del Casal (Aquí)

Més temps lliure oferirà una reunió oberta informativa telemàtica el proper Divendres 12 de juny a les 16h a través de la plataforma Meet. Escriurem l'enllaç aquí el mateix divendres.
 • PLATAFORMA Meet: Reunió informativa: DIVENDRES 12 a les 16h 

LINK: 📍🌞 Trobada telemàtica CASAL ESTIU: Per unir-te a la reunió de vídeo, fes clic en aquest enllaç: https://meet.google.com/zii-rrvw-gec

Documentació que necessiteu tenir omplerta i entregar dins el Formulari d'inscripció de cada infant:

 • Fotografia de carnet. 
 • Imatge /fotografia document de declaració responsable famílies. (Descarrega'l, guarda'l amb el teu nom i omple'l)
 • Imatge targeta sanitària.
 • Imatge /fotografia carnet de vacunació (Recomanable al dia, però no obligatori) 
 • Certificat mèdic en cas de ús de medicació (e-mail)
 • Cal efectuar una paga i senyal de 10€ per formalitzar la inscripció per transferència bancària o ingrés TOTS els inscrits (IBAN: ES81 2100 0044 3502 00645039)
Un cop ho tingueu tot, complimenteu el formulari d'inscripció atentament!Moltes gràcies per la confiança, molts ànims a tothom i esperem que estigueu bé!
Qualsevol consulta: casal.ampagualba@gmail.com

L’AMPA
CASAL D'ESTIU 2020 Situació Especial COVID19

Benvolgudes Famílies, des de L'Ampa fa setmanes que estem posant fil a l’agulla al casal d’enguany.  La situació actual, és extraordinària en tots els sentits, i és per això que la celebració o no del casal estarà sempre condicionada i lligada per les fases de desconfinament marcades en aquest cas pel Govern. Tanmateix, en el supòsit que es pugui dur a terme, les condicions seran sempre les marcades i determinades tant pel Departament de Salut com el de Joventut.

Per poder seguir amb la preparació necessitaríem fer-nos una idea aproximada de quin seria el volum de nenes i nens que participarien al Casal; és per això que us agrairíem que omplíssiu aquest formulari. La data límit és el divendres 22 de maig.

Recordeu que el Casal està obert a tots els infants de Gualba que hagin cursat P3 fins a l’edat de 6è de primària.  Disposeu de més informació en el formulari, llegiu atentament.

Moltes gràcies per tot, i esperem que estigueu en bona salut!

L’AMPA

FORMULARI SONDEIG
Aquí teniu la informació del Casal de Setmana Santa 2020! Us hi esperem! (ANUL.LAT COVID19)

Característiques: 

 • Obert a tots els infants del poble! 
  • Els infants externs a l'escola han de abonar la quota de 25€ de l'AMPA i serveix per fer ús de les activitats de l'AMPA durant tot el curs escolar i l'estiu.
 • Durant el migdia, s'oferirà monitoratge per fer ús de la Carmanyola amb el menjar portat des de casa. Llegiu i complimenteu l'autorització si en fareu ús (Formulari) 
 • Inscripcions i consultesdansalaextraescolars@gmail.com
 • DATA LÍMIT: 31/3
 • Mínim: 12 inscripcions. 
 • En cas de manca d'inscripcions s'informarà per correu als inscrits.
Disfruteu!
Aquest Espai informa dels diferents Casals i LudoEspais que us oferim des de l'AMPA! 


Amb moltes ganes de seguir oferint Casals que engresquin a la mainada, us llencem les activitats que anirem oferint!

Marta, mama de l'Hector.
(Amb el suport de la comissió d'extraescolars: Maria, Mireia, Imma)